tirsdag den 31. januar 2012

Ejendomsskat


Jeg mistænker Kbh. kommune for at misbruge mit cpr.nr. til at overflytte penge fra et område inden for det offentlige (ejendomsskat) til et el. flere andre områder på trods af, at jeg ej har ønsket at medvirke og blot gerne vil have tingene rettet. Jeg er en person der altid har betalt mine regninger til tiden, så det er meget ubehageligt at blive beskyldt for ikke at betale sine ting til tiden. Ligeledes vil jeg ”have kontrol over de ting som vedkommer mit cpr.nr.”, så det stresser mig alt for meget, når der sker en masse frem og tilbageførsler i mit cpr.nr., som jeg slet ikke kan genkende.

Hændelsesforløb vedr. ejendomsskat til Kbh. kommune.

Til og med 2009:
I slutningen af 2005 køber jeg en lejlighed på projektstadiet, som er færdigbygget i slutningen af 2007. Til og med 2008 bliver ejendomsskatterne betalt fælles af vores ejerforening. I jan. 2009 har jeg ej fået tilmeldt mig PBS og betaler derfor 1. rate via girokonto d. 30/1-09 på 3.730,25 kr. Anden rate bliver trukket via PBS d. 5/8-09 og lyder på 3.730,20 kr.

2010:
1.   rate i 2010 betaler jeg via PBS d. 5/2-10 i alt 3.989,30 kr. 

Den 20/5-10 får jeg i min E-boks ”Skatter og afgifter m.m. af fast ejendom – 2010”. Her står øverst: ”Skat har nedsat grundskatteloftsværdien 2007. Det medfører nedsættelse af grundskyld for 2009 – 2010. Beløbet indsættes på NEM kontoen” (ud for det beløb jeg har tilgode står 20/5-10 så jeg forstod det som at pengene ville gå ind denne dato). Jeg har 4.559,20 kr. tilgode i ejendomsskat.

Da pengene ej er gået ind på min konto da jeg tjekker d. 25/5-10  ringer jeg d. 26/5-10 til Ejendomsskat i Kbh.. Jeg får at vide, at jeg skal ringe i næste uge og tale med L.M. (anfører blot de ansattes initialer her i mit hændelsesforløb på nettet).

Flere gange efterfølgende ringer jeg til telefonservice i mit pengeinstitut for at høre, om pengene er gået ind (jeg har ej netbank), men det er de ikke.

Onsdag d. 2/6-10 ringer jeg igen til ejendomsskat i Kbh. (kl. 14.41), men de har lukket (lukkede kl. 14.30)

Torsdag d. 3/6-10 beslutter jeg mig for at tage ind til ejendomsskat i Kbh. i Nyropsgade 1. Jeg ankommer kl. 10.20. Jeg taler med J.Ø., som giver mig en søforklaring på, hvorfor de ej har kunnet bruge min nemkonto (har efterfølgende ringet til nemkonto og fået bekræftet at min nemkonto var og er aktiv og at deres forklaring er det rene opspind).   Jeg skriver derfor på en ekstra udskrift jeg har over min ejendom  ”Skatter og afgifter m.v. af fast ejendom – 2010” mit reg. nr. og konto nr. d. 3/6-10 og så min underskrift. Jeg beder om at få en kopi af det jeg har underskrevet, hvilket jeg får. Først vil J.Ø. have mit konto nr. på en lap papir, men jeg vil have mit konto nr. koblet sammen med min specifikke ejendom og skrev derfor kun mit konto nr. på den side med alle ejendomsoplysningerne.

Da jeg efterfølgende finder ud af, at de sagtens havde kunnet benytte min NEM konto, føler jeg mig ført bag lyset og tager igen ind til ejendomsskat i Kbh., hvor jeg er d. 3/6-10  kl. 16.00. Tårerne triller ned af kinderne på mig (fordi kommunerne i årevis har ført mig bag lyset i andre sammenhænge og jeg nu føler, at det ingen ende vil tage).  De siger, at kontoret har lukket, men jeg havde hørt på deres tlf.svarer forinden, at de om torsdagen havde åbent til kl. 17.30 og vil derfor ikke gå. Der kommer herefter en herre (J.F.). Han spørger mig om hvilket pengeinstitut jeg har, hvilket jeg svarer ham på. Han vil låne mit visa/dankort og kopierer det, men det vil jeg ej give ham (vil ikke udlevere mit kort nr.). Jeg siger, at jeg ej har kortet med og at jeg tidligere i dag har givet mit reg.nr. + konto nr. til J.Ø. Han får derfor ikke noget konto nr. Han vil fortsat ikke bruge min NEM konto, selv om jeg fortæller, at jeg har fået at vide at min NEM konto ER aktiv. Jeg forlader igen kontoret med en følelse af, at de ikke har rent mel i posen.

Det gør ikke sagen bedre, da jeg d. 7/6-10 via telefonservice får oplyst, at der står minus 7.159. kr. på min konto! De 4559,20 kr. som jeg skal have tilbage i ejendomsskat, er derfor ikke gået ind endnu. Jeg ringer derfor igen til  ejendomsskat Kbh. og får fat i J.Ø. som siger, at det er Økonomikontoret jeg skal have fat på. Jeg ringer hertil uden at komme igennem. Jeg ringer igen op og får fat på J.Ø. igen som siger, at jeg skal tale med F.N. fra Økonomi Forvaltningen og jeg får hans direkte nr.. Jeg ringer op men får at vide, at han sidder i møde. Senere på dagen ringer jeg igen til F.N. og får her at vide, at jeg skal ringe om 30 min. Jeg ringer her og får nu fat på ham. Jeg spørger, hvornår jeg får min ejendomsskat retur, og han siger at han/de vil overføre pengene i morgen tirsdag, således at jeg har dem onsdag.

Onsdag d. 9/6-10 ringer jeg til mit pengeinstituts tlf. service for at høre, om min ejendomsskat er gået ind på min konto som lovet, men det er pengene ikke! Jeg ringer derfor igen til F.N. i Økonomiforvaltningen. F.N. siger, at min sag er overgået til Koncernservice, og at han ej kan sige mig, hvornår jeg får mine penge. Jeg beder om at få navnet på hans afdelingsleder og får at vide, at hun hedder I.O. Jeg beder om at få hende i røret, og da jeg får hende i røret og da jeg vil have en dato på, hvornår jeg får mine penge siger hun, at jeg får dem på fredag (det viser sig efterfølgende, at der får jeg dem heller ikke). Hun kommer også med en søforklaring på, hvorfor de ej kan bruge min NEM konto. Jeg spørger hvilken borgmester ejendomsskat hører under og får at vide, at det er overborgmesteren.

Den 9/6-10 ringer jeg til Koncernservice, Ottiliavej 1, 2500 Valby, men kommer ej igennem. Jeg ringer herefter til Økonomiforvaltningen og taler med A.B.. Jeg vil høre hvorfor min sag pludselig er overgået til Koncernservice i Valby, men det ved hun ikke. Herefter ringer jeg til Borgerrådgivningen i Kbh. Her får jeg tlf.nr. til Overborgmesteren F.J. Jeg ringer hertil samme dag, men kommer ej igennem. Jeg ringer et par gange til uden held.

Den 9/6-10 ringer jeg til NEM konto. Jeg taler med en venlig herre, som først får mit cpr.nr. Han oplyser mig bl.a. om hvornår min  NEM konto blev oprettet og siger at den fortsat er aktiv.  Han giver mig et direkte nr., som kommunen kan ringe til og få vejledning om, hvorledes de kan sætte penge ind på min  NEM konto, som jeg kan ringe og give til dem.

Da jeg føler mig ført bag lyset beslutter jeg mig til at klage til overborgmesteren F.J. først og fremmest for at få svar på, hvorfor Kbh. kommune ej vil bruge min NEM konto (selv om den er aktiv og de sagtens kan) samt for at få  de 4559,20 kr. retur, som jeg har indbetalt for meget i ejendomsskat og med tydelig angivelse af, at det er de penge jeg får retur.

Senere d. 9/6-10 ringer jeg igen til overborgmester F.J. Det lykkedes endelig at komme igennem og jeg taler med S.K.H. Jeg siger, at jeg dels ønsker min ejendomsskat retur og dels ønsker at få en forklaring på hvorfor Kbh. kommune ej vil bruge min NEM konto. Han siger at han/de ville skrive til mig.

Jeg ringer efterfølgende  på 33666816 og taler med M.C. hvor jeg siger, at jeg ønsker min ejendomsskat sat ind på min NEM konto. Jeg ringer ligeledes til ejendomsskat og taler med J.Ø. Jeg vil høre hvorfor hun løg over for mig m.h.t. at de ej kunne bruge min NEM konto. Nu påstår hun, at det har hun aldrig sagt (hvorfor skulle jeg ellers have skrevet mit konto nr. ned til hende?).

Jeg ringer igen på 33666816 og vil give dem det tlf. nr. hvor de kan få vejledning om, hvorledes de kan sætte pengene ind på min NEM konto. Da de beder mig om at ringe igen om 1 time, ringer jeg i stedet for til ejendomsskat og får C.P. i røret. Jeg giver hende bl.a. det tlf.nr. jeg har fået af NEM kontos kundeservice. Jeg siger, at nu hvor de kan sætte pengene ind på min NEM konto, ønsker jeg min ejendomsskat sat ind på min NEM konto (for på denne måde er pengene knyttet til mit cpr.nr.  hvilket giver mindre risiko for fejl). Jeg siger vist også her (ellers var det i en af de tidl. samtaler), at det i forbindelse med overførslen skal fremgå, at der er tale om, at det er ejendomsskat jeg får retur (så jeg ej bliver beskattet af pengene).

Jeg modtager et brev dateret 9/6-10 fra S.K.H. vedr. mit opkald samme dato. Han starter brevet med at skrive: ”Jeg har spurgt ind til din sag vedr. manglende udbetaling af ejendomsskat” og slutter brevet af med at skrive ”Jeg forventer på den baggrund, at du ser dine penge snart”. Intet om, hvorfor Kbh. kommune ej vil bruge min NEM konto.

Da jeg kun har taletidskort dropper jeg mere at ringe til telefonservice (det bliver for dyrt) for at høre, om jeg har fået mine penge. Det er først sidst i juni 2010 at jeg ser på min kontoudskrift, at jeg har fået sat 4559 kr. ind på min konto d. 14/6-10. Pengene kommer fra Kbh. kommune, Koncernservice, Ottiliavej 1, 2500 Valby med referencen ”Ejendomsskat” og  posteringstekst ”Ejendomsskat”. Igen d. 17/6-10  er der gået 4559 kr. ind på min konto fra Stabe, Rådhuset, 1599 Kbh.V.  Referencen er her ”15.jun-10Økonomiforv.” Posteringstekst er 20100610 000000 og som tekst er anført ”Ejendomsskat 100610”. Da ingen af beløbene stemmer (jeg skulle have 4559,20 kr. retur), da mit cpr.nr. ej fremgår,  og 100610 ej er et nr. jeg kan placere i forbindelse med min ejendom, da min ejendoms adr. ej fremgår og da jeg heller ej har modtaget nogle breve med hvad beløbene skulle dække konkluderer jeg, at jeg ingen beviser har for, at pengene er mine m.v. returnerer jeg derfor uopfordret begge beløb til de konti de kom fra d. 1/7-10 (jeg returnerer 2 x 4559 kr.). 4559 kr. bliver returneret til Koncernservice i Valby og 4559 kr. bliver returneret til Stabe, Rådhuset, Kbh.V.

Jeg forstår stadig ikke, nu hvor jeg har givet C.P. tlf.nr. til NEM kontos rådgivning specielt for kommunerne, hvorfor de ej har ført pengene ind via NEM kontoen. De ønsker tydeligvis ikke at knytte de penge jeg får sammen med mit cpr.nr. og mit ejendomsnr. Og at det er MIN ejendomsskat jeg får retur.  Hvorfor? For at de senere kan sige, at det var en fejl at jeg fik dem, og at jeg skal tilbagebetale dem?

Den 7/7-10 ringer jeg til S.K.H., som jeg talte med fra overborgmesterens sekretariat d. 9/6-10 (og ham som har svaret mig i et brev fra samme dato). Jeg får at vide, at han er på ferie og at han først kommer tilbage til august. Jeg får et tlf.nr. til en M.K. som jeg kan kontakte i stedet for. Jeg ringer herefter to gange til M.K. og får fat på hende begge gange. Jeg forklarer hende hvorfor jeg har returneret de 2 x 2559 kr. d. 1/7-10 og beder hende sørge for, at jeg får det rigtige beløb retur (4559,20 kr. – ikke p.g.a. beløbets størrelse men som bevis for, at det er MIN ejendomsskat jeg får retur), at der i det mindste er anført mit ejendomsnr., at mit cpr.nr. er knyttet til overførslen samt at det fremgår, at der er tale om, at jeg får ejendomsskat retur. Jeg siger, at jeg ønsker pengene ind på min NEM konto. Jeg siger ligeledes, at jeg har givet tlf.nr. til kommunernes NEM service support til C.P. d. 9/6-10 hvor kommunerne kan få oplyst, hvordan de sætter penge ind på borgernes NEM konti. Kommunen havde jo selv skrevet i ”Skatter og afgifter m.m. af fast ejendom – 2010” at de ville sætte den for meget betalt ejendomsskat ind på ens NEM konto! Anden gang jeg ringer siger jeg bl.a., at hvis de mangler tekst plads i forbindelse med overførslen, så kan de også vente med at returnere pengene til mig indtil august via PBS (således får de mere tekstplads at skrive på).

Den 20/7-10 får jeg via mit pengeinstituts tlf. service at vide, at der står minus 9.930 kr. på min konto (jeg havde max på min kassekredit på 10.000 kr.), så jeg har kun 70 kr. tilbage til resten af mdr.! Jeg er dog nødt til at ringe til mit pengeinstitut som indvilliger i at hæve min kassekredit til 11.500 kr. blot i denne måned (da jeg jo fortsat skal have 4559,20 kr. tilbage i ejendomsskat).

Da jeg efter at have ringet til mit pengeinstituts tlf. service kan se, at de 4559,20 kr. som jeg skal have tilbage i ejendomsskat ej er gået ind endnu, ringer jeg igen til ejendomsskat i Kbh. Jeg kommer til at tale med V.P. som siger, at hun kun kan se, at jeg har returneret de 4559 kr. en gang. Jeg får ej lov til at tale ud og fortælle hvornår og til hvilke konti jeg har returneret pengene (2 x 4559 kr.) til. V.P. spurgte mig, om jeg skyldte penge i skat. Hun nævner minus 569,9 kr., som jeg ej forstår hvad er. Mig bekendt skylder jeg INGEN penge i skat! (så ville SKAT vel sige dette til mig?)  Jeg havde en rest skat i 2008 på 12.000 kr. som lige var ejendomsværdi skatten som jeg havde glemt at anføre i min forskudsopgørelse, men ifølge aftale med SKAT bliver de modregnet med 1000 kr. pr. mdr. i mine månedlige udbetalinger i 2010 og her har jeg overholdt alle betalinger – der står heller ikke noget i min skattemappe om, at jeg skylder noget i skat!

Da jeg ej syntes at V.P. var interesseret i at få alle informationerne til, at de kunne finde de penge de ej kunne finde, ringer jeg denne gang til F.N. i Økonomiforvaltningen. Jeg oplyser begge kontonr. hvorpå jeg har tilbageført 4559 kr. til hver konto d. 1/7-10 (tilbagefører 2 x 4559 kr.) og han lover at svare mig via E-boks, når han har fundet ud af mere (dette sker ikke).

Den 20/7-10 ringer jeg til mit pengeinstitut og siger, at de skal afvise den ene betaling med ejendomsskat jeg har fået at vide af V.P. der kom til aug. på ca. 2500 kr. (2. rate) fra Kbh. kommune, men at Kbh. kom . ejendomsskat fortsat skal være tilmeldt PBS. Jeg vil ej betale, så længe jeg har 4559,20 kr. tilgode. Hende jeg taler med siger, at hun ej kan se betalingen endnu, men at jeg skal ringe tilbage på mandag, da hun formentlig kan se det her.

Den 20/7-10 ringer jeg til Kbh. kom. Ejendomsskat FLERE GANGE (JEG MÅ FORTSÆTTE MED HÆNDELSESFORLØBET EN ANDEN DAG, DA JEG ER TRÆT I HOVEDET NU).

Dog kort: Jeg afviser min PBS af ejendomsskat til august. Får d. 21/7-10 4.559,20 kr. ind på min konto fra Kultur og fritidsforvaltningen som jeg returnerer til afsendende konto d. 27/7-10, da jeg ej ønsker andre end Kbh. ejendomsskat indblandet i min ejendomsskat i Kbh. (jeg har altid betalt min ejendomsskat i Kbh. til tiden - og i øvrigt også altid betalt alle mine øvrige regninger til tiden!). Får i løbet af efteråret 2 rykkere fra Kbh. kommune ejendomsskat vedr. manglende betaling af 2 rate for 2010 (jeg havde jo returneret  2 x 4559 kr. og 1 x 4559,20 kr., så jeg havde jo fortsat 4559,20 kr. tilgode minus 2. rate for 2010) hvorpå der 2 gange er et gebyr på 250 kr. samt straf renter.  Fremover foregår korrespondancen med ejendomsskat udelukkende skriftligt via breve, mails og fax og er 45. stk. i alt (d. 30/1-12) foruden de oversigter og girokort jeg har modtaget i min E-boks. Bl.a. sender jeg et 8 siders langt hændelsesforløb til dem med fax d. 11/8-10 (det jeg har skrevet dette hændelsesforløb ud fra), men det påstår de i et brev fra d. 24/1-12, at de ej kan finde. Det bliver simpelthen for dyrt for mig med alle de telefonsamtaler, selv om de gerne har villet have mig til at ringe frem for at skrive. Jeg modtog her for et par dage siden en liste med omkring 15 frem og tilbageførsler lavet i mit cpr.nr., som jeg intet kendskab har haft til (er ej penge jeg har betalt, modtaget el. tilbageført) fra Kbh. kom. Ejendomsskat, hvorfor jeg blev så gal over at mit cpr.nr. blive brugt til at flytte penge frem og tilbage med uden mit samtykke, at jeg sagde, at jeg ville skrive en blok om det.




 Oversigter vedr. Ejendomsskat:

Oversigt i E-boks over ”Skatter og afgifter m.m. af fast ejendom – 2009” udskrevet 1/12-2008. Heraf fremgår: Grundskyld: 7425,60 kr. Rottebek.gebyr: 34,85 kr.
1.     rate: 3730,23 kr. (senest 5/2-09) 2. rate: 3730,22 kr. (senest 5/8-09)
 I alt: 7460,45 kr. 

Oversigt over ”Skatter og afgifter m.m. af fast ejendom – 2010” udskrevet 24/11-2009. Heraf fremgår: Grundskyld: 7945,80 kr. Rottebek. gebyr: 32,80 kr.
1.     rate: 3989,30 kr. (senest 5/2-10) 2. rate: 3989,30 kr. (senest 5/8-10)
I alt: 7978,60 kr.

Oversigt i E-boks modtaget d. 20/5-10 (læst 21/5-10) over ”Skatter og afgifter m.m. af fast ejendom – 2010” udskrevet 20/5-10 Her står øverst: ”Skat har nedsat grundskatteloftsværdien 2007. Det medfører nedsættelse af grundskyld for 2009-2010. Beløbet indsættes på NEM-kontoen” Herefter fremgår: Grundskyld: 5052,40 kr. Rottebek. 32,80 kr.
Reg. af grundskyld til kom. 2009: -2.703 kr. Afsavnsrenter: -409,50kr. Nederst står: 1. rate: 3989,30 kr. (senest 5/2-10) 3. rate: -4.559,20 kr. (20/5-10) 2. rate: 2.542,60 kr. (1/8-10). I alt: 1972,70 kr.

Samme oversigt som jeg fik i min E-boks d. 20/5-10 modtager jeg med alm. brev. Kuverten er stemplet d. 31/5-10.

Oversigt i E-boks modtaget d. 27/12-10 (læst 3/1-11) over ”Skatter og afgifter m.m. af fast ejendom – 2011”  udskrevet 30/11-2010. Heraf fremgår: Grundskyld: 5.406,00 kr. Rottebek.gebyr: 22,95 kr. Renter vedr. 2010 pr. 5/11-10: 78,91 kr. Gebyr vedr. 2010: 250 kr.
1.     rate: 3043,39 kr. 2. rate: 2.714,47 kr. I alt: 5757,86 kr.

Oversigt i E-boks modtaget d. 10/1-11 (læst 22/1-11) over ”Skatter og afgifter  m.m. af fast ejendom – 2011” Heraf fremgår: Grundskyld: 5406 kr. Rottebek.gebyr: 22,95 kr. Renter vedr. 2010 pr. 5/11-10 78,95 kr.
1. rate: 2.793,39 kr.( senest 7/2-11)  2. rate: 2.714,47 kr. (senest 1/8-11) I alt: 5507,86 kr.

Oversigt i E-boks. Modt. 5/4-11 (læst 18/4-11) over ”Skatter og afgifter m.m. af fast ejendom – 2011” Heraf fremgår Grundskyld 5.406 kr. Rottebek.gebyr: 22,95 kr. Regulering af renter tidl. år: -78,91 kr.
1.rate: 2793,39 kr. (senest 7/2-11) 2.rate: 2635,56 kr. (senest 5/8-11) I alt: 5.428,95 kr.
Den 5/4-11 (læst 18/4-11) modtager jeg i min E-boks et indbetalingskort med titlen Girokort via Ejendomsskat. Beløb 2.635,56 kr. (senest 5/8-11)

Oversigt over ”Skatter og afgifter m.m. af fast ejendom – 2012” udskrevet d. 30/11-2011 Heraf fremgår: Grundskyld: 5.640,60 kr. Rottebek.gebyr: 22,95 kr. Renter vedr. 2011 pr. 4/11-11 –78,96 kr.
1.rate: 2.752,82 kr. (senest 6/2-12) 2. rate 2.831,77 (senest 6/8-12) I alt: 5.585,59 kr.




 Betalinger af ejendomsskat:

2009
1.     rate 2009 betalt  via girokonto d. 30. jan. 2009 Kr. 3730,25

18/5-09 Attest vedr. ejendomsskat (resterer ej ejendomsskat)

2.     rate 2009 betalt via PBS 5/8-09 Kr. 3.730,20 kr.

2010
1.     rate 2010 betalt via PBS 5/2-10 Kr. 3.989,30 kr.

14/6-10 modt. 4.559 kr. fra Koncernservice, Ottiliavej 1, 2500 Valby med referencen Ejendomsskat

17/6-10 modt. 4.559 kr. fra Stabe, Rådhuset, 1599 Kbh.V med teksten ejendomsskat 100610

1/7-10 tilbageført ejendomsskat til afsendende konto Kr. 4.559 skrev som supp. opl.: retur ejendomsskat modtaget 14.06.10 p.f.a. mit navn samt mit cpr.nr.

1/7-10 tilbageført ejendomsskat til afsendende konto Kr. 4.559 skrev som supp. opl.: retur ejendomsskat 100610 modtaget 17.06.10 p.f.a. mit navn samt mit cpr.nr.

21/7-10 modt. 4.559,20 kr. fra Kultur & Fritidsforvaltningen, Dahlerrupsgade 6, 1640 Kbh.V med tekst: for meget betalt ejendomsskat, den rigtige adr. samt rigtige ejendomsnr.

27/7-10 tilbageført ejendomsskat til afsendende konto Kr. 4.559,20 med supp. opl.: retur ejendomsskat det rigtige ejendomsnr. p.f.a. mit navn samt mit cpr.nr.

2011
21/1-11     1. rate (resten havde jeg tilgode fra 2010) Kr. 697,90 via girokonto

7/7-11       2. rate 2011 Kr. 2.714,50 via bankoverførsel skrev supp. opl.: Ejendomsskat + rottebek. 2. rate 2011, mit cpr.nr.,  ejendomsnr.,  ejerlejl.nr., samt debitornr.

2012
2/1-12       1. rate 2012  Betalt 3000 kr. via bankoverførsel supp. tekst: a conto ejd.skat + rottebekæmp 1. rate 2012 mit cpr.nr. ejd.nr. ejerl. samt debitornr.


Selv om summen på min ovenfor nævnte liste og summen på kommunens nedenfor viste liste giver det samme, så er flere af mine tilbageførsler m.v. ej registreret og der står en for mig masse uforstående koder (omr. 101 og 601, art.777 og 056, sag 000 og 006, indbet.sted 604, 871 og 873, BF 1,2 og 9, FR 20,00 og 30, IB N, BG 604,220 og 300, DK 0 og 1 - jeg har ej betalt med dankort, m.v.).  Og hvorfor har jeg ingen renter fået for 2010? Jeg har ønsket en liste fra kommunen der HELT PRÆCIST stemmer overens med hvad jeg har betalt, modtaget og tilbageført - både m.h.t. datoerne, beløbene, renterne m.v. (det afviser kommunen, der ser sagen som afsluttet og de vil ej vil give mig en klagevejledning, da de siger, at jeg ej kan klage). Endvidere (men dette er ej nær så vigtigt for mig, som det at kunne forstå tingene) ønsker jeg erstatning for de gener jeg har haft ved at kommunen ikke gav mig de 4559,20 kr. på min NEM konto d. 20/5-10 (dette har kommunen også blankt afvist). 

Ved at klikke med musen på de nedenfor viste skitser, kommer de i stort format.







D. 19/7-12 betaler jeg 2. rate for 2012 (a/c 3000 kr.). Jeg betalte også 3000 kr. a/c for 1. rate i jan. 2012. At jeg har frameldt mig betalingsservice skyldes, at Kbh. kommune ejendomsskat har opkrævet mig 78 - 79 kr. for lidt i forhold til, hvad de tidligere har skrevet på mine ejendomsoversigter, at jeg skulle betale. Det fremgår endda af kommunens egne oversigter, at der er trukket 78,91 kr. og 78,96 kr. ud og kun 78,96 kr. ind - selv om det ej er mig som har været inde over her (jeg regnede det ud ved at lægge ejendomsskatterne sammen og fratrække det jeg har betalt - og her indgik slet ikke 78 kr. i renter - hverken frem el. tilbage)

I en mail til ejendomsskat i Kbh. d. 23. juli 2012  beder jeg om en forklaring på alle ovenfor angivne transkationer (og jeg nævner, som jeg tidligere har gjort, det med at de opkræver mig 78 kr. for lidt), idet der er lavet utrolig mange frem og tilbage førsler, som jeg hverken har modtaget eller indbetalt. Hvor forsvinder disse penge hen og hvor kommer de fra (spørger jeg også)?

Kommunen skriver i en mail af 25/7-12, at det har de forklaret mig og jeg skriver tilbage i en mail d. 26. juli 2012, at jeg aldrig har fået nogen forklaring, og at jeg aldrig har indvilliget i, at der trækkes beløb frem og tilbage, som jeg ej har modtaget eller tilbageført m.v. Heller ikke i den aktindsigt jeg bad om kort før jeg oprettede denne blog, fik jeg nogen forklaring - og kun 3 af mine utrolig mange mails var vedlagt - heller ikke mit sendte hændelsesforløb var vedlagt.

Misbruger nogle kommuner (de steder jeg senest har boet) mon visse personers cpr.numre til at indkassere højere statstilskud ved at flytte penge fra et el. flere områder med lavt el. ingen statstilskud til et el. flere områder med højere statstilskud? (en gang jeg sagde dette til kommunen sagde de, at det kunne jeg ej bevise - andre gange bliver de gale på mig og siger, at jeg chikanerer dem - jeg oplever i høj grad, at de har chikaneret mig i mere end 10 år ved ej at oplyse mig om et hav af frem og tilbageførsler i mit cpr.nr. som ej stemmer overens med hvad jeg har modtaget og tilbageført!). Jeg læste et sted i Bo Netterstrøms bog om stress, at det der stresser mennesker mest, er når de ej har kontrol over situationen. For mig er det meget stressende ikke at forstå alle de frem og tilbageførsler der bliver lavet i mit cpr.nr.

Videre hændelsesforløb:

2. august 2012: Jeg får den 2/8-12 kr. 415,41 retur fra Koncernservice. Referance "ejendomsskat 2012..."

7. august 2012: Jeg skriver en mail til mit pengeinstitut, hvor jeg beder dem om at tilbageføre de 415,41 kr. modt. 2/8-12 fra modtagende konto  til afsendende konto. Mit pengeinstitut tilbagefører ved en fejl 415,50 kr. (blot 9 øre for meget men jeg brokker mig da jeg frygter rod med kommunen)

13. august 2012: Jeg modtager d. 13/8-12 kr. 415,50 fra Koncernservice, Økonomi (er fra et andet kontonr. end det fra d. 2/8-12).

3. september 2012: Jeg tilbageførerde de 415,50 kr. modt. d. 13/8-12 fra modtagende konto til afsendende konto (kan bedre leve med at banken har tilbageført 9 øre for meget end at pengene kommer fra alle mulige forskellige konti - og et opkald jeg foretog til mit pengeinstitut i.f.m. de 9 øre kostede mig lidt over 45 kr. - var 15 min. samtale på mit taletidskort til over 3 kr. i minutpris - så det duer heller ikke for mig)

10. januar 2013: Jeg indbetaler d. 10/1-13 rest ejendomsskat for hele 2013 (både 1. og 2. rate), i alt 6.171 kr. (jeg har dog fratrukket de knap 337 kr. jeg har tilgode for 2012 og rundet op til nærmeste krone).Som besked til kommunen anfører jeg min blog her m.v. (er for dyrt for mig hele tiden at skulle ringe til dem, så de kan fremover læse hvad jeg har at sige her på min blog). Grundskyld 2013: 6477 Kr. Rottebek. gebyr 2013: 29,70 Kr. Jeg har ej fratrukket nogle renter for den tid Kbh. kommune opkrævede for meget i ejendomsskat, da disse renter aldrig har været anført på  mine årlige oversigter eller nævnt andet sted (de forklarer måske differencen på de 78 - 79 kr. der er mellem de penge Kbh. kommune ville give mig tilbage på 415,41 kr. og de knap 337 kr. jeg har anvendt). Jeg vil dog ej have andre indblandet i min ejendomsskat end Kbh. Kommune Ejendomsskat, hvorfor jeg har tilbageført alle beløb fra udenfrastående og selv fratrukket beløbet fra mine opkrævninger fra Kbh. Kommune Ejendomsskat. Accepterer Kbh. Kommune Ejendomsskat ikke dette,  anerkender de heller ej alle mine indbetalinger. Jeg tilmelder mig pbs d. 10/1-13 (ejendomsskat opkrævningerne) og håber at det så vil køre af sig selv fra 2014 (har som anført  betalt for hele 2013)!!!